Ékszerjavítás: a javításra behozott ékszert először bevizsgáljuk,majd a lehetséges költségek megbeszélése és elfogadása után átvesszük ,s ezután kerül sor az ékszer javítására. Az ékszerjavítás helyben, saját műhelyünkben történik. Az egyszerűbb ékszerjavítást rögtön elvégezzük,a bonyolultabb ékszerjavítást pedig pár napos határidővel teljesítjük.

Sokszor a nem megfelelő használat illetve, a nem megfelelő tárolás eredménye az ékszer sérülése,és emiatt elkerülhetetlen annak javítása . Köves gyűrűknél  jellemző, hogy az ékszer viselése során elkopnak a foglalatok, ill. a  ragasztás elengedi a köveket, amik kiesnek s ezért pótolni kell őket.Vannak ékszerek amelyeknek az értékét felülmúlja annak javítása,mert olyan nagy mértékű a sérülése . Ettől eltekintve ez ékszert el lehet hozni ékszerjavításra . Üzletünkben az ékszerjavítást, magas színvonalon, megbízható szakemberekkel végezzük.

Üzleti tevékenységünk része az ékszerjavítás . Forduljon hozzánk bizalommal,ha bármilyen jellegű ékszerjavítást  szeretne igénybe venni.Az arany ékszerek javítása jó befektetés,ha az éppen egy kedves tárgyunk,és érzelmileg is kötődünk hozzá.Sajnos az ezüst ékszerek javítása néha többe kerül, mint maga az ékszer, ezért egyéni döntés annak javíttatása. Cégünk az ékszerek javítását reális,megfizethető áron vállalja.

Forduljon cégünkhöz, ha kedvenc ékszerét szeretné megjavíttatni! Üzletünk saját műhellyel rendelkezik, ahol az ékszerjavítás, átfogó tapasztalattal rendelkező ötvösmesterek által, helyben történik. Sokszor elvégezzük olyan régi ékszerek javítását is, amit más javító műhelyek már nem vállalnak. Rengeteg elégedett ügyfél távozik tőlünk több helyen javíthatatlanul elhasználtnak ítélt, általunk mégis sikeresen megjavított ékszereivel.

Elszakadt, vagy elkopott az arany vagy ezüst ékszere?  Hozza be hozzánk javításra szoruló nyakláncát, karkötőjét, gyűrűjét, mi az Ön jelenlétében felbecsüljük, majd a felmerülő költségek egyeztetése után elvégezzük az ékszerjavítást. Akár azonnal, vagy a lehető legrövidebb határidőn belül.

Cégünk évtizedekre visszanyúló múlttal rendelkezik. Munkatársaink megbízhatóak, az ékszerjavítást nagy szakértelemmel, pontossággal végzik. Amennyiben először telefonon szeretne érdeklődni a javítással, nyitva tartással kapcsolatban, honlapunkon a „Kapcsolat” menüpont alatt minden szükséges információt megtalál.

Több mint 25 éve foglalkozunk ékszerjavítással mely tevékenységünk egyik legfontosabb része. Az ékszerek azon túl, hogy értékesek óriási eszmei értékkel bírnak.  Kedves emlék köt minket ,szinte mindegyikhez. Forduljon hozzánk bizalommal, ha kedvenc ékszerét szeretné megjavíttatni.

Kedvenc ékszereink gyakran a helytelen tárolás miatt, vagy csupán azok állandó viselése miatt megkopnak, elhasználódnak. Nagy múlttal rendelkező üzletünkben, akár azonnal vállalunk ékszerjavítást. Minden javításra átvett ékszert kitisztítva, polírozva, újkori állapotba hozva adunk vissza a tulajdonosnak.

Navigáció