Rólunk

boltCsaládi vállalkozásunk eleinte bizsuk gyártásával és értékesítésével foglalkozott. Majd megnyitottuk üzletünket 1984 decemberében, Kispest központjában. Bővítettük tevékenységi körünket nemesfémekből készített,egyedi ékszerek gyártásával, árusításával illetve javításával is. Célkitűzésünk között szerepel a vevők igényeinek,kívánságainak is megfelelő,minőségi és precíz munka,korrekt,megfizethető árakon.
Munkáink során előtérbe helyezzük az egyedi tervezésű és saját készítésű ékszereket, de árusítunk nagyobb szériában készülteket is. Saját készítésű ékszereinkre garanciát vállalunk. Az üzletben pedig törekszünk a gyors és kedves kiszolgálásra. Az évek során rengeteg visszajáró vevőre tettünk szert, ami megelégedéssel tölt el bennünket,hogy a munkánk nem hiábavaló.Széleskörű megrendeléseket kapunk az egyszerű kisnyugdíjastól kezdve, a hivatalos szervekig.

Reméljük sok embernek szerzünk ékszereinkkel örömteli pillanatokat ebben a rohanó világban.Szeretettel várjuk leendő és meglévő vásárlóinkat,hogy munkáinkkal bizonyítsuk,hogy méltón tartjuk fenn üzletünket immár 28.-ik éve.

Navigáció